Camping Šumava Camping Lipno Camping Sázava Camping Vltava Camping South Bohemia Camping Mácha's Lake Camping Bohemian kanada Camping Bohemian Paradise Camping Vranov Camping Pálava Camping Krkonoše Camping Slapy Camping Beskids Camping Rozkoš Camping Berounka Camping South Moravia Camping České Švýcarsko
Camps and Rivers »
Ratings of campsites »
Camping sites Slovakia »
Camping Austria »
Discussion »
Best Visitors’ ratings camps
The most displaing campsites:
Insert opinion » Here you can insert your opinion(also with photo), where you were..what you have seen..
02.04.2010 20:08
Od: Zuzana
| ....
seznam.cz
seznam.cz
Nejlepší kemp. Neni na co si stěžovat..
06.11.2009 16:59
Od: mišule
jezdíme sem už docela dlouho a prořila jsem tady vždycky ty nejlepší prázdniny s těma nejlepšíma lidma(kamarádama), který jsem tady poznala
08.08.2009 15:17
Od: DJka Nika
Na tenhle kemp jsem zacala jezdit az letos a na nic si nemuzu stezovat. Vedouci,obsluha a lidi co jsou tady tak jsou super ....a to prostredi co je tady je nepopsatelne a jestli se nekomu neco nelibi tak at si uvedomi ze neni v petihvezdickovem hotelu....
08.08.2009 15:16
Od: DJka Nika
Na tenhle kemp jsem zacala jezdit az letos a na nic si nemuzu stezovat. Vedouci,obsluha a lidi co jsou tady tak jsou super ....a to prostredi co je tady je nepopsatelne a jestli se nekomu neco nelibi tak at si uvedomi ze neni v petihvezdickovem hotelu....
24.07.2009 13:07
Od: sněženka
Do tohoho kempu jsme jezdili několik let. Spusta rodin s dětmi a vždycky to byla úžasná dovolená.Není to žádný luxus, spíše hodně sparťanské. Loni však byla část kempu odprodána, včetně sprch a toalet. Takže zbyly pouze jedny toalenty na druhém konci, které byly opravdu n žalostném stavu. Nehledě na to, že na celý kemp 3 dámské toalety (z nich minimálně jedna nefungovala) a 4 společné sprchy ( z nichž mnohdy i dvě nefungovaly) se mi zdá hooodně málo. Takže si dovedet asi představit jak to spousta lidí praktikovalo. V kempu všude nasráno a když vysvitlo sluníčko... myslím, že si to všichni dovedete představit. Nicméně na ty dovolené rádi všichni vzpomínáme. Letos už jedeme o kousek dál, kde je čisto hlavně kvůli dětem.
21.05.2009 14:56
Od: Pjótr
Nejlepší kemp co znám.Žádný režim a příkazy
Home
Discussion
Login
Info
my Box (

ekempy.cz