Camping Šumava Camping Lipno Camping Sázava Camping Vltava Camping South Bohemia Camping Mácha's Lake Camping Bohemian kanada Camping Bohemian Paradise Camping Vranov Camping Pálava Camping Krkonoše Camping Slapy Camping Beskids Camping Rozkoš Camping Berounka Camping South Moravia Camping České Švýcarsko
Camps and Rivers »
Ratings of campsites »
Camping sites Slovakia »
Camping Austria »
Discussion »
Best Visitors’ ratings camps
The most displaing campsites:
Insert opinion » Here you can insert your opinion(also with photo), where you were..what you have seen..
11.07.2011 17:45
Od: sofie
| ....
atlas.cz
atlas.cz
Dobrý den, včera jsem dorazili s rodinou z campu Holiday Park Liščí Farma ve Vrchlabí a ráda bych vám tento camp doporučila, protože jsme přijeli nadšení! Velice ochotný personál a bohatě vybavený areál - velké sportoviště s volejbalem, kuželkami, tenisovým kurtem a spousta dalšího. Koupání je také přímo v kempu a co bylo úžasné, že jsme mohli na celý den na výlet a o děti bylo postaráno v dětském koutku, kde si mohli namalovat tričko nebo soutěžit v rámci animačních programů a to máme 4-leté a 8-leté děti a nebyl žádný problém! Vřele doporučuji, jestli si chcete užít dovolenou se vším všudy! :-)
18.04.2011 13:56
Od: Liščí Farma
Areál Holiday Park Liščí Farma Vám tímto oznamuje, že tato firma změnila vlastníka, což s sebou přináší spoustu pozitivních změn a novinek, o které se s Vámi chceme podělit.
Nově pro rodiny & děti
- naším cílem je zajistit co nejlepší podmínky pro rodiny s dětmi
- kompletní rekonstrukce dětského hřiště
- vystavění nové dětské MINI ZOO se zvířátky – ovečky, kozičky, oslík
- od června do srpna pravidelné dětské animace s profesionální agenturou PUNTÍK
Nově v gastronomii
- změna na CELODENNÍ stravování – snídaně, obědy a večeře, rychlé občerstvení též po celý den. Vaříme vždy z čerstvých potravin nově i od BIO farmářů.
Nově sportovní aktivity
- pravidelné tématické sportovní dny s možností objednání Vaší účasti den předem.Budete si pak moci vyzkoušet jízdu na čtyřkolkách, lezení na blízké stěně a spoustu dalšího.
V areálu se budou pořádat sportovní akce, večery s živou hudbou, taneční večírky, zahradní párty, pravidelné grilování, animace pro děti a spoustu dalšího.
Postaráme se o Vás s maximální možnou péčí…
Těšíme se na Vás Team Holiday Parku Liščí Farma
Nově pro rodiny & děti
- naším cílem je zajistit co nejlepší podmínky pro rodiny s dětmi
- kompletní rekonstrukce dětského hřiště
- vystavění nové dětské MINI ZOO se zvířátky – ovečky, kozičky, oslík
- od června do srpna pravidelné dětské animace s profesionální agenturou PUNTÍK
Nově v gastronomii
- změna na CELODENNÍ stravování – snídaně, obědy a večeře, rychlé občerstvení též po celý den. Vaříme vždy z čerstvých potravin nově i od BIO farmářů.
Nově sportovní aktivity
- pravidelné tématické sportovní dny s možností objednání Vaší účasti den předem.Budete si pak moci vyzkoušet jízdu na čtyřkolkách, lezení na blízké stěně a spoustu dalšího.
V areálu se budou pořádat sportovní akce, večery s živou hudbou, taneční večírky, zahradní párty, pravidelné grilování, animace pro děti a spoustu dalšího.
Postaráme se o Vás s maximální možnou péčí…
Těšíme se na Vás Team Holiday Parku Liščí Farma
17.08.2010 15:21
Od: mirek
skoda letéšního počasí, jinak souhlasím kemp je super, kuchyn vynikající
31.07.2009 13:22
Od: anička
| ....
seznam.cz
seznam.cz
U nás povodně a tady vichřice :(. To je tedy léto. No ale musím pochválit majitele. Staral se o všechny lidi v kempu moc pěkně. Nejdřív jsme chtěli s děckama odjet, ale pak jsme zůstali. Moc rádi přijedeme zase.
29.06.2009 10:46
Od: Berža
| ....
tiscali.cz
tiscali.cz
Myslím, že ty sobotní večery jsou nejen o country. Měli jsme fantastický steak za supoer cenu! Běžte se podívat na http://www.liscifarma.cz/leto-na-grilu.htm.
31.05.2009 17:18
Od: radim
| ....
centrum.cz
centrum.cz
Byli jsme už 2x v sobotu na country večeru. Jednou i na celý víkend. Mohu jen doporučit.
06.04.2009 13:10
Od: pavel
| ....
email.cz
email.cz
Taky souhlasím, že ekempy mají dobrý výběr. A pokud jde o Liščí farmu, tak bych řekl, že je z celých Krkonoš nejlepší. Hory jsou vůbčec problém, nabídka kempů nškde u vody je velká, ale blízko do hor a ještě takto vybavený je problém.
13.03.2009 15:05
Od: Makuska
| ....
volny.cz
volny.cz
Mám také celkem dobrou zkušennost. Sice jsme zde byli jen krátkou dobu,protože jsme projížděli, ale byla jsem překvapená a tak jsem zamluvila rodičům velikonoční víkend. Celkově se mi líbí na webu ekempy.cz, že zde najdu vše co potřebuji a také můžu vyjádřit názor, pomáhá mi to v rozhodování při plánování trasy. Díky! a tento kemp doporučuji.
08.03.2009 20:33
Od: R.H.
| ....
volny.cz
volny.cz
Tenhle kemp je jeden z nejlepších v čr. Na jejich stránkách mají, že tam je rodinná atmosféra a je to pravda. Mohu jen doporučit. Obsluhovala nás majitelka!
21.02.2009 11:27
Od: Eva Pražáková
| ....
seznam.cz
seznam.cz
Liščí farmu jsem navštívila s přítelem a byla to skvělá dovolená!kontakt jsem objevila zde a proto jsem chtěla napsat malý komentář. Příjemná atmoféra, super vybavení a za příznivé ceny. Měli jsme dva psy a vůbec to nebyl problém! perfektní sužby včetně internetu! určitě navštívíme opakovaně!
Home
Discussion
Login
Info
my Box (

ekempy.cz