Cookies improve browsing experiences, by browsing this site you agree to use of cookies more info
Home Map Reviews Weather Login Info my Box(0)
Search my Box(0) Map

Last Booking:

Date from 2026-07-02 | Autocamping Pod Černým lesem
chata pro 8.osob

Date from 2025-09-16 | KEMP Pod Smrkem
2L chata1x chatka

Date from 2025-09-24 | ATC Apollo

Date from 2026-07-20 | ATC Jesenice
2 Erwachsene 5Kinder

Date from 2025-09-18 | Kemp Podskalí

Date from 2025-10-02 | Rekreační středisko Melchiorova Huť
1Stellplatz fürWW mit Strom

Date from 2025-09-25 | Rekreační středisko Prudká

Date from 2025-09-20 | Autocamp Mělník
1 místo pro stan

Date from 2025-09-26 | Kemp Milčany
1 tent1 tent site close to water and showers?

Date from 2026-07-24 | Autokemp Podhoří
1 Stellplatz, 2 Erwachsene, Wohnwagen 7,5m + PKW

Discussion and reviews

Here you can insert your opinion(also with photo), where you were..what you have seen.. Insert your experience/opinion »

To add a review, click on the campsite or find it.

Cottages Buildings

Camping u hotelu Horník

District: Žďár nad Sázavou
26. 09. 2025
From: Jiří Hatlák

byli jsme u vás začátkem srpna s dodávkou na týden a byli jsme velice spokojeni a příští léto k vám opět ze severních Čech rádi přijedeme (2)Camp reviews »

Kemp Josef

District: Hodonín
25. 09. 2025
From: Martin

S partou lidí jsme využili chatky. Standard, v pokoji 6-p postelí, na přespání úplně stačí. Doporučil bych více zásuvek, pro 9. lůžkový pokoj jsou dvě zásuvky málo, není si pak kde dobíjet techniku. Recepce s barem perfektní, pivo dobré, obsluha příjemná a ve všem vyhověli. Sociální zařízení nenadchne, ale ani nepohorší, snad mi jen chyběla možno zamknutí dveří WC a více věšáčků ve sprše. Celkově je kemp využíván asi kvůli okolním vinicím, svůj účel plní a bazén je pro letní měsíce dobrý bonus. Jídlo vám tam taky udělají. Takže já jsem odjížděl spokojený :-) (8)Camp reviews »

Camp Horní Lipka

District: Ústí nad Orlicí
24. 09. 2025
From: Vojtěch Holý

Krásný klidný kemp, krásné okolí. (25)Camp reviews »

Autokemp Kamencové jezero

District: Chomutov
24. 09. 2025
From: Hana

Jezera je čistá a klidně, dobrá jidlo a lidi je moc ochotný. Jsem spokojená a doporučuji. (1)Camp reviews »

Camp Velkopařezitý

District: Jihlava
22. 09. 2025
From: Michaela

Příroda krásná, ale penzion? wc v pohodě sprchy též ale pokoje neudržují v čistotě brouci v posteli pod i po matraci na zemi pavučiny taky v každým rohu co dodat.😀 (15)Camp reviews »

Kemp Rychta

District: Jičín
22. 09. 2025
From: JOUBIOUX JF

Superb place, welcoming and attentive staff, thank you, see you soon (3)Camp reviews »

22. 09. 2025
From: Radka

Hezké místo pro kempování s dětmi:) Chtělo by to vetší péči o čistotu vody v rybníku. Jinak vše super. Děkujeme za příjemný pobyt! (3)Camp reviews »

RESORT & CAMP Dešná

District: Zlín
21. 09. 2025
From: Juraj

Milý kemping ktorý má, žiaľ, svoje najlepšie roky za sebou. Celkový dojem kazia zanedbané chatky na ktorých sa podpísal zub času a blízka hlavná cesta. WC a sprchy ničím neurazia a ničím neprekvapia, svojmu účelu poslúžia. Reštaurácia v kempe je dobrá s milou obsluhou a varia tam chutne. (10)Camp reviews »

Camping u hotelu Horník

District: Žďár nad Sázavou
20. 09. 2025
From: Rudolf Hrabák

Velice příjemný kemp s veškerým zázemím v hotelu. Rádi se sem někdy v budoucnu vrátíme. (2)Camp reviews »

Kemp Římov

District: České Budějovice
20. 09. 2025
From: Lena

Byli jsme zde už podruhé a příští rok se určitě rádi vrátíme. Za mě je to nejlepší kemp ❤️ (1)Camp reviews »